اخبار

حال صادرات فرش دستباف زنجان خوب نیست/ پوشش ۵ درصدی بیمه قالی بافان

جعفری، مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت زنجان با بیان اینکه استان ۶۳ هزار بافنده قالی‌باف دارد، گفت: حال صادرات فرش دستباف زنجان خوب نیست.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش ایران،محسن جعفری در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه استان زنجان ۶۳ هزار بافنده قالی باف دارد، گفت: از این تعداد پنج هزار و ۵۸۵ نفر معادل بیش از پنج درصد بیمه تامین اجتماعی هستند.

وی روند بیمه قالی بافان در استان را بسیار کُند اعلام کرد و یاد آورشد: متاسفانه تامین اجتماعی در حق قالی بافان ظلم می کند و در سال گذشته تنها هشت نفر از قالی بافان را بیمه کرد.

مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت زنجان، گفت:در سال ۹۸ قرار بود تسهیلات برای قالی بافان برای بیمه اختصاص یابد که تاکنون محقق نشده است.

جعفری تاکید کرد: اداره فرش استان زنجان افرادی را که در این حرفه فعالیت می‌کنند را بیمه می‌کندولی همکاری تامین اجتماعی خوب نیست و بهانه تراشی می کند.

وی به طرح اجرای شناسنامه‌دار کردن دار قالی‌ها در زنجان اشاره کرد و یاد آورشد: این طرح از مهرماه سال ۹۳ در استان زنجان شروع شده و تاکنون بیش از ۲۴ هزار دار قالی در استان شناسنامه‌دار شده است.

مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت زنجان، به صادرات فرش دستباف در استان اشاره کرد و گفت: حال فرش دستباف زنجان خوب نیست و بسیار پایین است و ارائه آمار بسیار ضعیف است.