مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف از تصویب اساسنامه الحاق صنعت فرش از وزارت صمت به این صندوق و تحت نظارت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش ایران، هادی میرزائی (مدیرعامل و رئیس هئیت مدیره صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیا و بهره برداری از اماکن تاریخی) در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به اینکه مصوبه هئیت دولت برای تایید به شورای نگهبان ارائه شده است، افزود: امیدواریم با همکاری وزارت صمت و شرکت ملی فرش الحاق مجموعه فرش دستباف کشور به صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف تحت نظارت وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی به زودی عملیاتی شود.
مدیرعامل و رئیس هئیت مدیره صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیا و بهره برداری از اماکن تاریخی ابراز امیدواری کرد با همکاری مجلس جدید و ایجاد ظرفیت های جدید امکان بیمه هنرمندان قالیباف نیز فراهم خواهد شد.
آقای میرزایی افزود: از آنجا که سازمان تامین اجتماعی معتقد است که امکان تامین منابع مالی لازم برای بیمه هنرمندان قالی باف را ندارد انتظار می رود با مساعدت مجلس شورای اسلامی امکان تامین منابع مالی از بودجه سنواتی و یا محل در آمدهای پایدار برای بیمه هنرمندان فراهم شود.
وی تاکید کرد: صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف پس از ابلاغ اساسنامه از سوی شورای نگهبان در خصوص بیمه هنرمندان قالی باف اقدامات لازم را آغاز خواهد کرد.
وی گفت: توسعه تجارت الکترونیک و تکمیل حلقه های مفقوده دسترسی هنرمندان قالی باف به بازارهای داخلی و خارجی از اولویت های اساسنامه جدیداست.
مدیرعامل و رئیس هئیت مدیره صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیا و بهره برداری ازاماکن تاریخی و فرهنگی، افزود: آموزش شناخت بازار برای هنرمندان قالی باف و چگونگی راههای دسترسی آنها به بازار برای عرضه هنر خود از مستمری موارد اساسنامه است.
آقای میرزائی گفت: حفاظت و احیای نقش های اصیل فرش از دیگر اولویت ها در اساسنامه است و تاکید شده است که نقش های اصیل فرش دستباف نباید به نگاه بازار محور تبدیل شود.
وی با اشاره به نقش رسانه ها در تبلیغ فرش دستباف افزود: امروز ساعت های زیادی از تبلیغات به مجموعه های فرش ماشینی اختصاص دارد اما هنر فرش دستباف در این تبلیغات نقشی ندارد.
مدیرعامل و رئیس هئیت مدیره صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیا و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی تاکید کرد: رسانه ها باید به نقش هنرمندان در سال جهش تولید توجه کنند چرا که آنها بخش مهمی از تولید در کشور محسوب می شوند.

