• گزارش  اعضای هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان وصادرکنندگان در مورد فرش های دستباف نما

    گزارش اعضای هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان وصادرکنندگان در مورد فرش های دستباف نما

    فرش دستباف به عنوان اصیل ترین و ریشه دار ترین هنر ملی ایرانیان همواره جایگاه ویژه ای در میان جهانیان داشته است

    « ادامه مطلب »

  • بررسی صادرات فرش ایران در شرایط جدید سیاسی

    بررسی صادرات فرش ایران در شرایط جدید سیاسی

    با حضور اعضای هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف ایران برگزار شد

    « ادامه مطلب »

  • نخستین نمایشگاه قالی‌های اروپای غربی و هند اروپایی برگزار می شود

    نخستین نمایشگاه قالی‌های اروپای غربی و هند اروپایی برگزار می شود

    نخستین نمایشگاه قالی‌های اروپای غربی و هند اروپایی در ایران همزمان با هفته پژوهش توسط پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار می شود

    « ادامه مطلب »

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: سالانه حدود20 میلیون دلار فرش دستباف آذربایجان‌غربی روانه بازارهای خارجی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش ایران،غلامرضا بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه با اشاره به صارات فرش از آذربایجان‌غربی اظهار کرد: با توجه به مشخص نبودن استان تولید کننده در ثبت محموله‌های صادراتی فرش در گمرک، آمار دقیقی از صادرات فرش‌های تولیدی استان قابل ارائه نیست.

وی تصریح کرد: با مقایسه میزان تولید و خرید فرش در بازارهای داخلی، سالانه حدود 20 میلیون دلار فرش دستباف از تولیدات آذربایجان‌غربی روانه بازارهای خارجی می‌شود.

این مقام مسوول با اشاره به تولیدات فرش دستبافت در آذربایجان‌غربی، اذعان کرد: اگرچه آمار دقیقی در این خصوص وجود ندارد، اما در حال حاضر حدود 290 هزار مترمربع انواع فرش دستباف در استان تولید می شود که با توجه به ماهیت ذاتی خود مصداق کامل اقتصاد مقاومتی بوده و به عنوان یک کالای نفیس و گرانقدر ایرانی می تواند نقش موثری در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی ایفا کند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی تصریح کرد: طبق برآوردها بیش از 70 هزار بافنده فرش در 226 کارگاه‌های بزرگ و کوچک مشغول فعالیت هستند.

وی با اشاره به تعداد قالی‌بافان بیمه شده استان، بیان کرد: به منظور ارتقای منزلت، پشتیبانی و حمایت از تولیدکنندگان فرش، حدود 12 هزار و800 نفر بافنده فرش دستباف از بیمه قالیبافی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی بهره‌مند شده اند.

بابایی با اشاره به مشکلات پیش‌روی قالیبافان، ادامه داد: کمبود اعتبارات یارانه‌ای تخصیص یافته در بخش بیمه قالیبافان از مشکلات پیش روی این هنر صنعت در استان است که این مشکلات نیز به علت محدودیت های بودجه ای دولت به وجود آمده است.

وی افزود: پذیرش بیمه‌ای قالیبافان جدید از مهر سال 1393 متوقف شده است اما با پیگیری‌های این سازمان، امکاناتی فراهم شده تا قالیبافان جا مانده از بیمه قالیبافی از خدمات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر بهره‌مند شوند و در این راستا حدود 3 هزار قالیباف از خدمات بیمه‌ای صندوق مذکور بهره مند شده‌اند.

وی با اشاره به عمده کشورهای صادراتی فرش تولیدی استان، خاطرنشان کرد: مقصد صادراتی فرش افشار تکاب، کشورهای اروپایی به ویژه آلمان بوده و علاوه بر این، فرش افشار تکاب به آمریکا، کانادا و ژاپن نیز صادر می شود.

این مقام مسوول با بیان اینکه فرش ابریشم و گل ابریشم به کشورهای عربی صادر می شود، ادامه داد: عمده کشورهای صادراتی فرش ریز ماهی خوی، روسیه، ژاپن و کشورهای اروپایی است.

پرداخت آنلاین

لطفاً جهت پرداخت وجه به صورت آنلاین، مبلغ مورد نظر را به ریال وارد نموده و پرداخت نمائید.
مبلغ (ريال) :

خبرنامه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق است به اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف ایران

طراحی گرافیکی و طراحی وب سایت توسط استودیو طراحی حاشیه