• گزارش  اعضای هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان وصادرکنندگان در مورد فرش های دستباف نما

    گزارش اعضای هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان وصادرکنندگان در مورد فرش های دستباف نما

    فرش دستباف به عنوان اصیل ترین و ریشه دار ترین هنر ملی ایرانیان همواره جایگاه ویژه ای در میان جهانیان داشته است

    « ادامه مطلب »

  • بررسی صادرات فرش ایران در شرایط جدید سیاسی

    بررسی صادرات فرش ایران در شرایط جدید سیاسی

    با حضور اعضای هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف ایران برگزار شد

    « ادامه مطلب »

  • نخستین نمایشگاه قالی‌های اروپای غربی و هند اروپایی برگزار می شود

    نخستین نمایشگاه قالی‌های اروپای غربی و هند اروپایی برگزار می شود

    نخستین نمایشگاه قالی‌های اروپای غربی و هند اروپایی در ایران همزمان با هفته پژوهش توسط پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار می شود

    « ادامه مطلب »

  معاون مرکز ملی فرش ایران از ثبت ملی و ایجاد شهرک فرش دستباف مراغه خبرداد و گفت: تحقق این امر زمینه‌ را برای برندسازی فرش این شهرستان فراهم خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش ایران،  محمد پروین در نشست هماهنگی ایجاد شهرک فرش دستباف مراغه افزود: با توجه به ظرفیت این شهرستان در زمینه تولید فرش ابریشمی و دستباف، ایجاد شهرک فرش زمینه مساعدی برای جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی برای توسعه این صنعت خواهد شد.
    
    وی ادامه داد: تامین مواد اولیه و حذف واسطه های غیر ضرور در چرخه تولید و فروش از پیامدهای ایجاد این شهرک برای اولین بار در شهرستان مراغه خواهد بود.
    
    پروین اضافه کرد: ایجاد چرخه تولید از جمله تاسیس و راه اندازی واحدهایی چون رنگرزی، بافت، تولید، فروش و ایجاد واحدهای خدماتی و رفاهی در شهرک فرش می تواند زمینه ساز ایجاد اشتغال برای حدود چهار هزار نفر در این منطقه خواهد شد.
    
    وی گفت: ارائه تسهیلات بانکی با یارانه ۵۰ درصدی در زمینه سود تسهیلات برای متقاضیان سرمایه گذاری از سوی دولت و وزارت صمت ارائه خواهد شد.
    
    وی افزود: ثبت ملی فرش مراغه که در روند اجرایی آن قرار دارد، فرصت مناسبی برای معرفی صنعت فرش ابریشمی مراغه و برندسازی آن در عرصه داخلی و بین المللی است.
    
    پروین ادامه داد: فرش ابریشمی تولید شده در این شهرستان از نظر طراحی و کیفیت در کشور کم نظیر بوده لیکن در سال های اخیر فرش مراغه به نام سایر شهرستان ها فروخته و صادر می شود که این امر نیاز به برندسازی و معرفی این هنر صنعت دارد.
    
    وی اضافه کرد: مرکز فرش ایران امسال در راستای مهارت آموزی به فعالان بخش فرش، ۴۰۰ دوره مهارت آموزش در ۳۰ عنوان از جمله رنگرزی، بافت و طراحی در کشور اجرا کرده است.
    
    فرماندار مراغه نیز در این نشست با اشاره به فعالیت بیش از ۱۵ هزار نفر در عرصه تولید فرش دستباف این شهرستان گفت: سالانه بیش از ۲۰ هزار متر مربع فرش ابریشمی در این شهرستان بافته و تولید می شود.
    
    حمید شکری افزود: در راستای معرفی و شناساندن فرش دستباف و ابریشمی مراغه، با تعامل و هماهنگی اتحادیه فرش ثبت ملی فرش این شهرستان تسریع می شود.
    
    وی ادامه داد: همچنین در راستای ایجاد شهرک فرش، زمین و فضای مناسبی برای ایجاد و راه اندازی آن تخصیص یافته و شناسایی شده است.
    
    شکری اضافه کرد: برای تسریع در ایجاد شهرک فرش به زودی هیئت امنای آن با حضور فعالان بخش فرش این شهرستان تشکیل خواهد شد.
    
    شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

پرداخت آنلاین

لطفاً جهت پرداخت وجه به صورت آنلاین، مبلغ مورد نظر را به ریال وارد نموده و پرداخت نمائید.
مبلغ (ريال) :

خبرنامه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق است به اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف ایران

طراحی گرافیکی و طراحی وب سایت توسط استودیو طراحی حاشیه