• گزارش  اعضای هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان وصادرکنندگان در مورد فرش های دستباف نما

    گزارش اعضای هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان وصادرکنندگان در مورد فرش های دستباف نما

    فرش دستباف به عنوان اصیل ترین و ریشه دار ترین هنر ملی ایرانیان همواره جایگاه ویژه ای در میان جهانیان داشته است

    « ادامه مطلب »

  • بررسی صادرات فرش ایران در شرایط جدید سیاسی

    بررسی صادرات فرش ایران در شرایط جدید سیاسی

    با حضور اعضای هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف ایران برگزار شد

    « ادامه مطلب »

  • نخستین نمایشگاه قالی‌های اروپای غربی و هند اروپایی برگزار می شود

    نخستین نمایشگاه قالی‌های اروپای غربی و هند اروپایی برگزار می شود

    نخستین نمایشگاه قالی‌های اروپای غربی و هند اروپایی در ایران همزمان با هفته پژوهش توسط پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار می شود

    « ادامه مطلب »

رئیس مرکز ملی فرش ایران با بیان اینکه در ۱۰ ماه ابتدای امسال صادرات فرش دستباف از نظر وزنی و ارزشی نسبت به سال گذشته رشد داشته است، گفت: ۵ هزار تن فرش دستباف به ارزش ۲۷۵ میلیون دلار طی این مدت صادر شده است.

حمید کارگر رئیس مرکز ملی فرش ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با بیان اینکه فرش دستباف ایران به عنوان یکی از اقلام عمده صادرات غیرنفتی است، گفت: طبق اعلام گمرک در 10 ماه ابتدایی امسال 4 هزار و 492 تن فرش دستباف به ارزش 275 میلیون دلار از کشور ما صادر شده است.

وی افزود: از نظر وزنی نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 10 درصد و به لحاظ ارزشی نزدیک 19.9 درصد رشد نشان می‌دهد و در واقع، صادرات فرش هم از نظر ارزشی و هم از نظر وزنی، نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

کارگر با بیان اینکه بخش اعظم رشد صادراتی ناشی از سرگیری صادرات فرش به آمریکا است، بیان داشت: به طوری که در 10 ماه ابتدای امسال نزدیک به 70 میلیون دلار فرش دستباف از ایران به آمریکا صادر شده، در حالی که در سال گذشته و 5 سال گذشته صادرات مستقیم فرش به آمریکا نداشته‌ایم.

وی اظهار امیدواری کرد، روند افزایش صادرات در دو ماه پایانی سال ادامه یابد و در سال آینده هم شاهد تداوم صادرات باشیم.

رئیس مرکز ملی فرش ایران، گفت: امکان صادرات فرش دستباف ایران از سال 2010 تا 2016 به ایالات متحده آمریکا وجود نداشت، اما بعد از برجام، ممنوعیت مربوطه برداشته شد و تجار ایرانی توانستند فرش را به آمریکا صادر کنند.

کارگر افزود: طبیعی است بعد از 5 سال عدم حضور در آمریکا، امسال شاهد رشد صادرات به آن کشور باشیم، اما ماندگاری و تداوم حضور در بازار آمریکا منوط به تبلیغات مؤثر در کنار شناخت ذائقه و سلیقه مخاطبان و مصرف‌کنندگان آمریکایی و همچنین سنجش و بررسی نوع عملکرد رقبای ما به ویژه هند و پاکستان در پنج سال گذشته است و نباید رشد صادراتی ماه‌های اخیر موجب ساده‌انگاری شود و برای تداوم این رشد باید تدبیر کرد.

پرداخت آنلاین

لطفاً جهت پرداخت وجه به صورت آنلاین، مبلغ مورد نظر را به ریال وارد نموده و پرداخت نمائید.
مبلغ (ريال) :

خبرنامه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق است به اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف ایران

طراحی گرافیکی و طراحی وب سایت توسط استودیو طراحی حاشیه